2651307965

Ώρες Λειτουργίας: Δευ-Σαβ: 9:00-14:30, Τρι, Πεμ, Παρα: 18:00-21:00

Επιστροφές Προϊόντων

Σε Ρολερ σκιάσης, μεταλλικά Στόρια, Κουρτινόξυλα μετώπης και προϊόντα ειδικών διαστάσεων/χρωματισμών Επιστροφές δεν γίνονται δεκτές!

Γι' αυτό πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με τη μέτρηση των διαστάσεων, αν αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σε περίπτωση που, για οποιοδήποτε λόγο, επιθυμείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, έχετε δικαίωμα να το κάνετε εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας.

Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που τα παραλάβατε, στην αρχική τους συσκευασία και να συνοδεύονται από την απόδειξη ή το τιμολόγιο πώλησης. Σε αυτή τη περίπτωση θα επιβαρυνθείτε μόνο με το κόστος επιστροφής των προϊόντων.

Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος που καλύπτεται από εγγύηση, τα μεταφορικά έξοδα της επιστροφής βαρύνουν τον πελάτη. Αφού παραληφθεί και ελεχθεί το προϊόν και βρεθεί όντως ελαττωματικό, ο πελάτης παραλαμβάνει επισκευασμένο το προϊόν, ίδιο καινούριο ή καινούριο ίσης αξίας με μεταφορικά έξοδα που βαρύνουν την εταιρεία με τρόπο που θα επιλέξει αυτή.

Σε περίπτωση που υπάρχει service της εταιρείας κοντά στον τόπο αποστολής των προϊόντων θα απευθύνεστε στο υπεύθυνο service.

Θα παρακαλούσαμε κατά τη στιγμή της παράδοσης να ελέγχετε προσεχτικά αν η κατάσταση των προϊόντων είναι σε καλή κατάσταση (π.χ. σπασμένο, λάθος προϊόντα, κλπ). Εάν το προιόν ανοιχθεί και παρατηρηθεί σοβαρό κατασκευαστικό πρόβλημα, σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για την άμεση επιστροφή και αντικατάσταση του προιόντων υπο τους όρους και τις προυποθέσεις του νόμου.